Hygieniapassi vaaditaan henkilöiltä, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita. Kurssilla käydään läpi hygieniapassikokeen suorittamiseen tarvittavia tietoja. Tutustumme lyhyesti mm. hygieenisiin työtapoihin, elintarvikkeiden suojaamiseen pilaantumiselta ja elintarvikehuoneistojen omavalvontaan ja viranomaisvalvontaan. Kolmannella kokoontumiskerralla pidetään Ruokaviraston kansallinen hygieniapassikoe. Kokeen hyväksytysti suorittaneet saavat elintarviketyössä vaadittavan hygieniapassin. Kokeeseen osallistujilla on oltava mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus. Hygieniapassin hinta on 10€ laskutetaan kurssimaksun yhteydessä kokeen läpäisseiltä henkilöltä.
Hygieniapassikoulutus, syksy
Vapaat paikat
 Kyllä
        
    Kurssimaksu
35,00 €Vapaat paikat
                        
                        
                             Kyllä
                        
                    
                
            
        
    Kurssikoodi
610108Kurssimaksu
35,00 €Kurssin kielet
SuomiOpettajat
Sirpa FilppulaIlmoittautuminen
18.08.2025 08:30 - JatkuvaAika
12.11.2025 - 26.11.2025Keskiviikko 17:15-18:45
Oppitunteja: 5 (3 krt)
Piilota kaikki ajankohdat
						
							Ke. 12.11.2025 17:15 - 18:45
Ke. 19.11.2025 17:15 - 18:45
Ke. 26.11.2025 17:15 - 18:15
							
						
					
				
			Ke. 19.11.2025 17:15 - 18:45
Ke. 26.11.2025 17:15 - 18:15
Paikka
Campus Allegro - 5. kerros (Sitruuna)Runeberginkatu 8, 68600 Pietarsaari
				
			
                    